«Συνδέομαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων 6ου και 10ου Δ. Σχ. Νάουσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Συνδέομαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, στο χώρο των σχολείων. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Υγείας της ΣΤ΄ τάξης του 6ου Δ.Σ. με θέμα «Το ηλεκτρονικό Παιχνίδι» και απευθυνόταν στους γονείς και εκπ/κούς των δύο σχολείων. Στην ημερίδα συμμετείχαν με τις εισηγήσεις τους:
– η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Αντωνιάδου Έφη- εκπαιδευτικός, MA, PhD, με θέμα «Το διαδίκτυο σήμερα»
– η κ. Τσίτσα Δήμητρα-ψυχολόγος & κοινωνιολόγος- πλαισιωμένη από την ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ν. Ημαθίας, με θέμα «Χρήση – κατάχρηση διαδικτύου και ο ρόλος των γονέων»
– ο κ. Μανωλάκης Χρήστος,-καθηγητής πληροφορικής-Μs Πληροφορικής και δημιουργικής γραφής- με θέμα «Σύνδεση με σύνεση: πρακτικές συμβουλές προς τους γονείς»
-η κ. Λαφάρα Αναστασία, Δ/ντρια 6ου Δ.Σ. Νάουσας-Μs στις Επιστήμες της Αγωγής- με θέμα «Η πρόσβαση στο διαδίκτυο και ο ρόλος του σχολείου».
Ακολούθησε συζήτηση που ανέδειξε την χρησιμότητα της ημερίδας και την αναγκαιότητα λήψης ανάλογων πρωτοβουλιών σε ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο την καθημερινότητά μας.
….
DSC03883 (Small)

DSC03863 (Small)

DSC03865 (Small)

DSC03881 (Small)

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...