ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Την Παρασκευή 22/12/2023 στον πολυχώρο πολιτισμού «Βέτλανς» οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄ και Δ΄ τάξεων του σχολείου μας παρουσίασαν την γιορτή που προετοίμασαν ενόψει των Χριστουγέννων.
Οι μαθητές/τριες μέσα από τρία θεατρικά («Τα 4 κεριά», «Ο άγγελος που απόμεινε στη γη», «Ο Άγιος Βασίλης και τα αληθινά δώρα που ζητούν τα παιδιά») πέρασαν το μήνυμα της αγάπης που φέρνει στον κόσμο η Γέννηση του Χριστού.
Την εορτή επιμελήθηκαν οι δασκάλες των τάξεων, κυρίες Ψυρίδου Κατερίνα, Χριστίδου Όλγα, Γιαννακοπούλου Θωμαή σε συνεργασία με τη διευθύντρια, κυρία Λαφάρα Αναστασία και παρακολούθησαν γονείς, κηδεμόνες, το Κ.Δ.Α.Π.Μ.Ε.Α. Νάουσας και πλήθος κόσμου.
Οι μαθητές/τριες καταχειροκροτήθηκαν, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε δωράκια σε όλους τους μαθητές/τριες, αλλά και στα μέλη του Κ.Δ.Α.Π.Μ.Ε.Α.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που για ακόμα μία φορά συνεργάστηκαν άψογα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!
Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2024!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...