Παρέα με την Γ’ τάξη ομαδικά και συνεργατικά…

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 υλοποιήθηκε από την κοινωνική λειτουργό ψυχοκοινωνική δράση με χριστουγεννιάτικη διάθεση, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εκπαιδευτικό της Γ’ τάξης, με στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση της συνεργασίας, την επικοινωνία και την ομαδικότητα.

Αφού κατασκεύασε το κάθε παιδί τη δική του χριστουγεννιάτικη κάλτσα, χάρισε από ένα «δώρο» στον/στην κάθε συμμαθητή/ τρια του, συμπεριλαμβανομένου και της δασκάλας της τάξης. Το «δώρο» ήταν μία προσωπική ευχή ή μία μικρή ζωγραφιά ή η απάντηση στο ερώτημα «τι μου αρέσει σε εσένα;». Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες των παιδιών, γεμάτες από την προσφορά των συμμαθητών/τριών τους βρίσκονται σε εμφανές σημείο στην τάξη, έως και την Παρασκευή, όπου το κάθε παιδί θα πάρει σπίτι του την δική του χριστουγεννιάτικη κάλτσα και θα παραλάβει τα «δώρα» του!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...