Αγιασμός-Έναρξη μαθημάτων 2022-23

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι agiasmos-1-1024x595.jpg

Αγαπημένοι μας γονείς και αγαπημένα μας παιδιά, το καλοκαίρι τελείωσε και ευχόμαστε να περάσατε όμορφα με πολύ παιχνίδι και ξεκούραση, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έφτασε λοιπόν η ώρα να γυρίσουμε στο σχολείο!

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 9.45 το πρωί, στην σχολική μας αυλή, με προαιρετική την χρήση της μάσκας.

Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, καλό είναι τα μεγαλύτερα παιδιά να προσέλθουν μόνα τους, ενώ τα παιδιά της Α΄ τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο κατά προτίμηση με την συνοδεία ενός γονέα.
Μετά τον αγιασμό και το καλωσόρισμα, οι γονείς με τα παιδιά της Α΄ τάξης θα περάσουν για ενημέρωση και μια πρώτη γνωριμία στην τάξη τους.

Τα παιδιά της ΣΤ τάξης θα μας βοηθήσουν στην τακτοποίηση των βιβλίων για λίγο χρόνο επιπλέον.

Όλα τα άλλα παιδιά θα σχολάσουν στις 10.30 π.μ. περίπου!

Διαβάστε παρακαλώ τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, για το νέο πρωτόκολλο λειτουργίας του σχολείου, σχετικά με τον κορονοϊό, στον σύνδεσμο:

Καλή μας σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη, υπομονή, κατανόηση και δημιουργική διάθεση!

Σας περιμένουμε να σας δούμε από κοντά!!
Με εκτίμηση, αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον
Αναστασία Λαφάρα, Διευθύντρια
Τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων

Ζωή Στο Χωριό - Τα σχολεία αύριο αρχίζουν. Με τις θερμότερες ευχές μας!  Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά! | Facebook

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...