Διερεύνηση μαθησιακών δυσκολιών στο νηπιαγωγείο

Την Τρίτη 5-4 2022 ο υπεύθυνος του τμήματος Ένταξης κ. Κολοβος Γεώργιος, επισκέφτηκε για 2η φορά το 6ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, για να διερευνήσει πιθανές μαθησιακές δυσκολίες των νηπίων.

Τον υποδέχτηκαν τα παιδιά με τις νηπιαγωγους κ. κ. Δημητριάδου Μαρία και Τασιωνα Χρυσα, συζήτησαν όλοι μαζί, και ζωγράφισαν αγαπημένες εικόνες. Ο κ. Κολοβος ενημερώθηκε από τις νηπιαγωγους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με ορισμένα νήπια και πρότεινε τεχνικές διευκόλυνσης και αντιμετώπισης. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης σε θέματα υποστήριξης των νηπίων που δυσκολεύονται.

Μέσα απο τις δράσεις αυτές, καθίσταται προφανές πόσο σημαντικό είναι για τα νήπια να γνωρίζουν εκπαιδευτικούς και χώρους του δημοτικού πολυ πριν την φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο! Είναι γι’αυτά πλέον ένα γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...