Αποκριάτικες εκδηλώσεις… σε καιρό covid…

Αποκριάτικες εκδηλώσεις… σε καιρό covid…

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας διοργάνωσαν αποκριάτικο γλέντι στην σχολική αυλή, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, σήμερα Παρασκευή 4 του Μάρτη 2022, τηρώντας με ευλάβεια το Ναουσαίικο έθιμο!!

Μια εκδήλωση, με πολυ χορό, κέφι, φαγητό και διαγωνισμους καλύτερης αποκριάτικης στολής, πασαρέλα ς και χορού!!

Μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί, τηρώντας τα μέτρα, χόρεψαν, διασκέδασαν, έφαγαν και γλέντησαν με την ψυχή τους!!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που αφιέρωσαν χρόνο για να μας φροντίσουν και φυσικά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων για την συνεργασία και την βοήθεια!

Μαζί μας ήταν και δύο εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά και μας τίμησαν με την παροσυίας του, οι κ.κ. Λιόλιου Ολυμπία και Οικονόμου Μαριάνθη!

Η γιορτή μας τελείωσε με τις απονομές των βραβείων …φωνάζοντας όλοι μαζί για την Ειρήνη στην Ουκρανία!!!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά! Χρόνια πολλά!

Καλή Αποκριά!

Καλή Σαρακοστή!

Υγεία, αγάπη και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...