΄Αρωμα Χριστουγέννων…

Τα μαθήματα της φετινής χρονιάς, έληξαν με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, με πρωταγωνιστές τα παιδιά κυρίως των μικρών τάξεων και υπεύθυνες δασκάλες τις κ.κ. Λιόλιου Ολυμπία και Ψυρίδου Κατερίνα. Τα παιδιά μάς απέδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι μπορεί να είναι μικρά σε ηλικία αλλά είναι μεγάλα σε ταλέντο και υποκριτική τέχνη!

Φυσικά όπως και σε κάθε γιορτή μας τα παιδιά των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων πλαισίωσαν τη χορωδία μας με υπεύθυνη την ακούραστη δασκάλα μας κ. Τσάντζου Ελένη, που επιμελήθηκε και τo power point της εκδήλωσης. Τα τραγούδια συνόδευσε στο αρμόνιο η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης Σταμάτη Θωμαή… 

Μια ακόμη πρωτοτυπία της φετινής μας γιορτής ήταν και ένα χαριτωμένο δρώμενο σε αγγλική γλώσσα από τα παιδιά της Ε΄ τάξης με τη φροντίδα της εκπ/κού Αγγλικής κ. Γιούρου Πόπη.

H γιορτή μας έκλεισε με την ξαφνική είσοδο του Άη Βασίλη που μοίρασε δώρα στα παιδιά με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι κάθε γιορτή μας  είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και της δουλειάς όλων των εκπ/κών του συλλόγου μας!

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!!Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα! 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...