#RECEPTION – «Πρόσκληση σε πρωινό» και «Υιοθεσία Νηπίων» Β΄ φάση-2019

Τον Ιούνιο του 2019 και λίγο πριν λήξει η σχολική χρονιά 2018-19, στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Εράσμους + ΚΑ1, με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο, υλοποιήθηκαν δύο ακόμη δράσεις:

α) Πρόσκληση των νηπίων στην Β΄ τάξη του σχολείου μας για να πάρουμε όλοι μαζί τα παιδιά της Β τάξης, τα νήπια μαζί με τις δασκάλες και τη Διευθύντρια, ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό γεύμα . Η κ. Ψυρίδου Κατερίνα, ως η δασκάλα που θα έχει την επόμενη σχολική χρονιά την Α΄ τάξη γνωρίστηκε με τα νήπια, συζήτησε μαζί τους και με την νηπιαγωγό κ. Δημητριάδου Μρία όπως επίσης και με την Διευθύντρια κ. Λαφάρα Αναστασία, σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον!

β) Υιοθεσία των νηπίων από τα παιδιά της φετινής Ε΄ τάξης, ώστε την επόμενη σχολική χρονιά να αισθάνοανται ασφάλεια και φροντίδα από τα μεγαλύτερα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης, υπογράφοντας δεσμευόμενοι το είσημο χαρτί της υιοθεσίας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υιοθεσίας, οι ανάδοχοι/ες μαθητές/ριες συνόδευσαν τα υιοθετημένα παιδιά στους χώρους του σχολείου και στην σχολική αυλή, όπου γνωρίστηκαν και ξεναγήθηκαν, ανταποκρινόμενοι/ες με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...