#Playing with protons#CMS#CERN #RECEPTION: «Ο Καραγκιόζης αστροναύτης»…

Μια εξαιρετική παράσταση θεάτρου σκιών ετοίμασαν και παρουσίασαν τα παιδιά της Β1 τάξης του σχολείου μας στο πλαίσιο υλοποίησης τόσο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Playing with protons», όσο και του ευρωπϊκού προγράμματος «RECEPTION» με υπεύθυνη δασκάλα την κ. Ψυριδου Κατερίνα.

Τα κείμενα προσαρμόστηκαν ώστε να παρουσιαστεί η μεγάλη έκρηξη και το εργαστήριο του CERN!

Πρωταγωνιστές οι μικροί σε ηλικία αλλά μεγάλοι σε ταλέντο μαθητές και μαθήτριες της Β1 τάξης, που κινούσαν τις φιγούρες και υποστήριζαν με λόγια την ιστορία!

Το θέατρο παρουσιάστηκε στην αίθουσα της τάξης στο σχολείο μας με θεατές τους γονείς των παιδιών και την Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφ;aρα που όλοι μαζί έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά και την δασκάλα τους, για το υπέροχο και πρωτότυπο θέαμα!

Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκς και στα νήπια, ως μία από τις δράσεις που διευκολύνουν την ομαλότητα στη μετάβαση των παιδιών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιεί για β΄συνεχή χρονιά το σχολείο μας με εξαιτερικά θετικά αποτελέσματα! Η κυρία Ψυρίδου θα είναι και η δασκάλα που θα αναλάβει τα σημερινά νήπια στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, οπότε εκτός των άλλων η θεαρική παράσταση είναι και μια εκπληκτική ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, να εξοικειωθούν με τους χώρουςκαι τα πρόσωπα, να διασκεδάσουν και να αποκτήσουν θετική εικόνα για το Δημοτικό Σχολείο!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...