Γιορτάζοντας τη λήξη της σχολικής χρονιάς… 2017-2018

Πλούσιες, δημιουργικές και εξαιρετικά καλά οργανωμένες ήταν οι δράσεις στις εκδηλώσεις λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς 2017-18, για το 6ο Δημοτικό σχολείο Νάουσας, που τις παρακολούθησαν γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά!

Κύριοι πρωταγωνιστές φυσικά ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας που σε συνεργασία με την Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα, τις/τους εκπαιδευτικούς όλων των τάξεων, τηςν εκπαιδευτικό Αγγλικής κ. Πόπη Γιούρου και την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Μαριάνθη Οικονόμου, έκαναν εξαιρετική δουλειά!

Τα παιδιά έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν μοντέρνους χορούς, έγραψαν στίχους που τους έντυσαν μουσικά και τους χόρεψαν. Τα παιδιά των Β΄ και Γ΄ τάξεων παρουσίασαν τα προγράμματα που υλοποίησαν, με μουσική και χορό και   συμμετείχαν σε ομαδικές κατασκευές και δράσεις προβολής των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων τους.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησαν και βράβευσαν τα παιδιά και τις/τους εκπαιδευτικούς που είχαν για τα έξι χρόνια τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης που αποφοιτά. Έδωσαν αναμνηστικά στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Η Διευθύντρια έκλεισε την τελετή λήξης με ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές/ριες για την συνδρομή και συνεργασία κατά τη διάρκεια της χρονικής χρονιάς, αποχαιρέτησε τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης και ευχήθηκε σε όλους και όλες ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι!

Αξίζουν σε όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση και υλοποίηση των δράσεων πολλά συγχαρητήρια!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...