25η Μαρτίου 1821…

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και εορταστική διάθεση γιορτάστηκε στο σχολείο μας την Παρασκευή 23 του Μάρτη 2018, η επανάσταση του 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου από τα παιδιά των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, με την βοήθεια των δασκάλων τους κ.κ. Μήτογλου Βασίλειο και Τσιαούσκογλου Νικόλαο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε το ιστορικό της εξέγερσης, αφιερώματα στην επανάσταση, ποιήματα, τραγούδια, χορό και δραματοποίηση γεγονότων της επανάστασης. Τα παιδιά με ιδιαίτερο ζήλο ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους με μεγάλη επιτυχία  στη θεατρική και μουσική αγωγή σε γονείς, εκπ/κούς και τους συμμαθητές τους!

Η γιορτή έκλεισε με τις ευχές της Δ/ντριας που ευχαρίστησε τα παιδιά και τους δασκάλους για την όμορφη παρουσίαση και ζήτησε από τους γονείς να καλλιεργούν και στο οικογενειακό περιβάλλον την αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους!!

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...