Τιμώντας τη σημαία και το έπος του 1940…

Μέσα σε μια  ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, εκπαιδευτικοί, μαθητές/ριες  και γονείς τιμήσαμε την επέτειο εορτασμού της σημαίας και του ΟΧΙ.  Η Δ/ντρια αναφέρθηκε στην σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που όλη η Ελλάδα βιώνει και την ιδιαίτερη σημασία που αποκτά η γιορτή του έπους του ‘ 40.  Ζήτησε τη συμβολή και αλληλεγγύη όλων των παραγόντων της  σχολικής κοινότητας με μοναδικό σκοπό το όσο το δυνατό πιο ανώδυνο ξεπέρασμα από αυτή την ασφυκτική κατάσταση!

Τα παιδιά μέσα από την παρουσίαση του χρονικού του ‘ 40 τίμησαν τις γυναίκες και τους άνδρες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας…

Υπεύθυνοι δομής, παρουσίασης και προβολής του χρονικού  ήταν οι εκπ/κοί κ.κ. Τσάντζου Ελένη και Τσιαούσκογλου Νικόλαος. Υπεύθυνη της χορωδίας μας ήταν η εκπ/κός κ. Τσάντζου Ελένη, που επιμελήθηκε και παρουσίασε τα τραγούδια με τη βοήθεια των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα τραγούδησαν τα τραγούδια:

Φυσικά, η Δ/ντρια  και όλοι οι εκπ/κοί προετοίμασαν και βοήθησαν ο καθένας και καθεμία ξεχωριστά, ώστε να γίνει μία πραγματικά  αξιόλογη γιορτή, αντάξια των αγώνων του έπους του ’40!

Αξίζουν σε όλες και όλους  εκπ/κούς και παιδιά συγχαρητήρια!!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση…

 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...