Κοπή Βασιλόπιτας…

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς οι εκπαιδευτικοί έκοψαν τη βασιλόπιτα σε κάθε τάξη.  Οι δ ύο Σύλλογοι Διδασκόντων  των δύο συστεγαζόμενων σχολείων επίσης, σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013,  κόψαμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Τιμώντας την παράδοση, ο αρχαιότερος στη θέση Διευθυντής κ. Παπαγεωργίου Γιώργος ανέλαβε να στρίψει τρεις φορές την πίτα, να κόψει και να μοιράσει τα κομμάτια σύμφωνα με την προαναγγελθείσα «λίστα» των εκπ/κών που υπηρετούν στα δύο σχολεία!  Το «φλουρί» το κέρδισε η κ. Σουρμελίδου Αγγέλα, που παρά το ότι σήμερα δίδασκε σε άλλο σχολείο ήταν η τυχερή της φετινής χρονιάς !Συγχαρητήρια λοιπόν και Χρόνια Πολλά …!   

…Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι τις βασιλόπιτες και για τα δύο σχολεία προσέφερε ο φούρνος «Θανασούλη» τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά! 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...