Επίσκεψη στο γηροκομείο…

Τα παιδιά της Α΄ και της Δ΄ τάξης του σχολείου μας συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους κ. Ψυρίδου Αικατερίνη και κ. Τσάντζου Ελένη και τη Δ/ντρια του σχολείου κ. Λαφάρα Αναστασία επισκέφτηκαν το Γηροκομείο της Νάουσας. Στην επίσκεψη αυτή συμμετείχαν και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Τα παιδιά μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα και πλάι σε γλυκύτατους και ζεστούς ανθρώπους συζήτησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και στο τέλος πρόσφεραν γλυκά, ζωγραφιές, κάρτες αλλά και λαμπάδες που με ιδιαίτερη χαρά έφτιαξαν, με τη βοήθεια των δασκάλων τους.  Οι υπεύθυνοι της μονάδας φροντίδας  υποδέχτηκαν μαθητές και δασκάλες με ιδιαίτερη ζεστασιά και αγάπη και τους συνεχάρηκαν για αυτή τους την κίνηση.

Είναι σημαντικό πιστεύουμε το σχολείο να είναι ανοικτό στην τοπική κοινωνία!…

Ζήσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι στιγμές ανείπωτης γλυκήτητας και αγάπης, κοντά σε ανθρώπους που κουβαλούν τις εμπειρίες και τη σοφία μιας ολόκληρης ζωής!

Καλό Πάσχα,

Καλή Ανάσταση

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...