Επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο!

Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης, σήμερα Πέμπτη 21 του Απρίλη 2016,  συνοδευόμενα από τον δάσκαλό τους κ. Τσιαούσκογλου Νικόλαο, παρέα και με την ΣΤ΄ τάξη του 10ου Δ.Σ.  Νάουσας επισκέφτηκαν πεζή το 3ο Γυμνάσιο. Στα πλαίσια της μετάβασής τους στην επόμενη σχολική βαθμίδα ήρθαν σε επαφή τόσο με τους χώρους του σχολείου που θα φοιτήσουν από τον επόμενο Σεπτέμβρη, όσο και με τις πληροφορίες για το τρόπο λειτουργίας και τα προγράμματα μαθημάτων και αξιολόγησης του Γυμνασίου.

 

Στο σχολείο και στο αμφιθέατρο τους υποδέχτηκε ο Δ/ντής κ. Κύρου για να τους καλωσορίσει, να τους  εξηγήσει το νέο πλαίσιο λειτουργίας του Γυμνασίου, τις εξωσχολικές εκδηλώσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται, να λύσει τις πολλές απορίες των παιδιών και να τους ξεναγήσει τέλος στις αίθουσες εργαστηρίων και εξειδικευμένων χρήσεων, όπως φυσικής, χημείας, μουσικής, βιβλιοθήκης υπολογιστών μουσικής, ξένων γλωσσών κ.ά.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την ενημέρωση!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...