Επίσκεψη στο Υφάδι…

Με μεγάλο ενδιαφέρον και δημιουργική περιέργεια έγινε σήμερα Τρίτη 3 του Φλεβάρη και ώρα 10.30 π.μ. η προγραμματισμένη επίσκεψη των παιδιών της Β΄ τάξης στο Υφάδι. Τα παιδιά με τη συνοδεία της δασκάλας τους κ. Ψυρίδου Αικατερίνης και του κ. Κολοβού, δασκάλου του Τμήματος ένταξης, επισκέφτηκαν το δημιουργικό εργαστήρι ΑμεΑ «Υφάδι» και γνώρισαν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής του «πρόσωπου», που φορούν ο γενίτσαρος και η μπούλα.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν τόσο τα ταλαντούχα παιδιά με ειδικές ικανότητες όσο και η κ. Ζάλιου Ευγενία, αλλά και τα άτομα που βοηθούν τα παιδιά στο δύσκολο έργο τους! Γύρισαν όλοι στο σχολείο με ένα υπέροχο δώρο  καρδιάς, έναν πανέμορφο πίνακα ζωγραφικής, που στολίζει ήδη το γραφείο των δασκάλων του σχολείου μας!

Σας ευχαριστούμε παιδιά που μας δίνετε μαθήματα ζωής, αγάπης και αγωνιστικότητας!!

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...