Πρώτη μέρα στο σχολείο- Αγιασμός

Σήμερα Δευτέρα 14 του Σεπτέμβρη 2020 η Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφαρα μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, καλωσορίσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, στην σχολική μας αυλή, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής!

Η ατμόσφαιρα ιδιότυπη, με τα προσωπάκια παιδιών και εκπαιδευτικών να κρύβονται πίσω από τις μάσκες!!

Συμφωνήσαμε όλοι ότι οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες μπορεί να μας ταλαιπωρούν, μας κάνουν όμως πιο δυνατούς!

Φέτος θα χαμογελάμε με τα μάτια!!

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί των τάξεων, μίλησαν στα παιδιά για τις νέες συνθήκες λειτουργίας του σχολείου και τους κανόνες χρήσης της μάσκας, με πρακτική εξάσκηση και προβολή βίντεο!

Πήραν τα βιβλία τους και στις 11 έγινε ο αγιασμός από τον πατέρα Παισιο, που ευλόγησε Λόα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, τηρώντας τις αποστάσεις!!

Η Διευθύντρια επίσης αφού καλωσόρισε όλα τα παιδιά, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς της Α τάξης, ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, υπομονή και ευλογία!!

Τόνισε την ευθύνη όλων στην τήρηση των μέτρων και στη συνέχεια ενημέρωσε ιδιαιτέρως τους γονείς της Α τάξης, στην σ όλη αυλή, για θέματα που απασχολούν όλους!

Τον Σύλλογό Γονέων και κηδεμόνων, εκπροσώπησε ο κ. Πέπελας Δημήτρης, τον οποίο ευχαρίστησε η Διευθύντρια για την βοήθεια και συνεργασία!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...