ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αγαπημένοι γονείς θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει η δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης ατομικά ή οικογενειακά από τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΣΥ Ημαθίας (Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ημαθίας), από ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής.
Η υποστήριξη δίνεται είτε αρχικά με επικοινωνία τηλεφωνική είτε από την πλατφόρμα της Webex με τηλεσυνάντηση, μετά φυσικά από επικοινωνία και οδηγίες με τον ενδιαφερόμενο, με viber, mail, messenger, skype ή facebook).
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η χρήση όλων των μέσων που θα χρησιμοποιηθούν από το ΚΕΣΥ για την ψυχολογική υποστήριξη, γίνεται με τήρηση αυστηρών κανόνων διαφύλαξης των προσωπικών σας δεδομένων.
Η υπηρεσία προσφέρεται σε όλο τον Νομό οπότε καταλαβαίνετε ότι θα καταγράφεται το αίτημα σας για υποστήριξη και στη συνέχεια θα σας ειδοποιήσουν για το ραντεβού και τον τρόπο συνάντησης.


Σας παραθέτω την ανακοίνωση του ΚΕΣΥ στην ιστοσελίδα του:

Στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κορωνοϊό, το Κ.Ε.Σ.Υ. Ημαθίας θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο μέσω τηλεφώνου, fax και e-mail.

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα καθημερινή πραγματικότητα, η ομάδα Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών και Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Ημαθίας έχει οργανώσει και λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης, καθώς και γραμμή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και το προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Ημαθίας θα έρθει σε επαφή μαζί σας:

https://docs.google.com/forms/d/1xRoiN03b9FKowpqpISFrs0Y7T7C0Z1IKViqAisVf-O8/edit
(πατάτε τον παραπάνω σύνδεσμο και θα οδηγηθείτε απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας του ΚΕΣΥ)

Με πολλή κατανόηση και αληθινό ενδιαφέρον
Αναστασία Λαφάρα